Target.online – Identitetsdesign & Web

BAKGRUNN

Target.online er en tjeneste fra Heidrun Folkefinansiering AS, som har spisskompetanse på eiendomsutvikling og finansiering av eiendomsprosjekt. Deres mål er å gjøre Target til den foretrukne crowdfundingplattformen for eiendom. Selskapet venter på konsesjon fra Finanstilsynet og regner med å lansere tjenesten innen kort tid.

BRANDstasjonen har utviklet logo og profil for selskapet. Vi har også designet nettsider. Her har vi spesialtegnet ikoner og illustrasjoner og levert illustrasjoner til animasjon.

Design-Team

Kaj Standal Clausen og Jørgen Korneliussen.

Programmering

Fintech Neo AS

Foreningen for bedre styrearbeid – Styreskolen

Styreskolen forside

Bakgrunn

Styreskolen er et nettbasert autoriseringskurs i styrearbeid. Kurset består av 20 seksjoner, der deltakerne får grunnleggende opplæring i styrearbeid. Kurset avsluttes med en flervalgseksamen, der de som består får utdelt et autoriseringsbevis. Både kurset og eksamen er nettbasert, slik at kurset kan gjennomføres når som helst og hvor som helst.

Vi har designet websiden og kurset med fokus på intuitiv navigering, brukervennlighet og mulighet for bruk på både desktop, nettbrett og telefon. For å gjøre layouten spennende har vi supplert med spesialtegnede illustrasjoner, samt foto.

DESIGNTEAM

Kaj Standal Clausen, Eli Renate Bye Sørensen og Jørgen Korneliussen

Webutvikling

Marianne Hval og Siri Asheim

Attend IT – Identitet

Attend IT websider

BAKGRUNN

Attend IT ønsket å skille seg ut i et marked med relativt like konkurrenter innen It-support. De ønsket å fremstå som et moderne og spennende alternativ til de tunge og trauste konkurrentene. Sky-Lagring er en essensiell del av tjeneste-tilbudet til Attend. Hexagon mønstrene som er vanlig på servere representerer også lagring i bikuben, og Attends medarbeidere er selvsagt flittige som bier. Hexagonmønstrene fungerer som designelementer, mens konkrete tegninger av bier i en distinkt moderne illustrasjonsstil fungerer som interessevekker og skiller Attend ut fra konkurrentene. Identiteten vil først og fremst leve på deres nettsider, så utformingen av disse var en primær oppgave.

Design og konsept:

Kaj Standal Clausen, Eli Renate Bye Sørensen og Jørgen Korneliussen.

Illustrasjoner:

Eli Renate Bye Sørensen

Webutvikling:

Hemen Nabi

Infografikk – Centre For Advanced Study

Centre for Advanced Study illustrasjoner Brandstasjonen

Bakgrunn

Vi har utviklet en egen infografikk-stil for Centre for Advanced Study (CAS). CAS er en internasjonal og interdisiplinær forskningsinstitusjon. Formålet var å forenkle og tydeliggjøre CAS konseptet, opptaksprosessen og lignende.

Konsept og uttegning:

Eli Renate Bye Sørensen og Kaj Standal Clausen