Canon Culture Audit brosjyre

Bakgrunn

Canon Norge scorer jevnlig høyt på Great Place to Work kåringene. En viktig del av dokumentasjonen som må på plass er Culture Audit. En 80 siders brosjyre som forteller om Canons bedriftskultur

Design

Kaj Standal Clausen

Foto

Aldona Pivoriene

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Orgbrain – Visuell identitet

branding_orgbrain

Bakgrunn

Orgbrain er en online portal som hjelper styret å ha løpende kontroll på alle viktige prosesser de er ansvarlige for. Vi har laget logo og profil og har designet websider for selskapet.

Design Team

Kaj Standal Clausen, Eli Renate Bye Sørensen og Jørgen Korneliussen.

Webutvikling

Marianne Hval

Centre For Advanced Study – 25 års jubileum

Centre for Advanced Study 25 års jubileum

BAKGRUNN

Centre for Advanced Study fylte 25 år i 2017, og i den forbindelse laget vi jubileumsmateriell i form av plakat, program, roll-up, webbanner og banner til Facebook.

Vi hjalp også til med å utforme en jubileumslogo basert på deres opprinnelige logo.

Briefen innebar å utforme et matchende sett med jubileumsmateriell som skulle skille seg ut, og som samtidig skulle formidle senterets brede og tverrfaglige forskning.

Vi valgte å gå for fargerike, iøynefallende bilder som illustrerer flere områder innen de tre hovedkategoriene «Humanities/Theology», «Social sciences/Law» og «Natural sciences/ Medicine/Mathematics». Bildene er satt inn i en geometrisk grid med inspirasjon fra den opprinnelige profilmanualen.

Design:

Camilla Engerdahl Johannessen, Eli Renate Bye Sørensen, Kaj Standal Clausen.