Skip to content

VI ER PÅ EN KONSTANT VISUELL REISE FOR Å UTVIKLE OSS FAGLIG

VÅRT TEAM

Denne harde kjernen skaper magien sammen med en rekke faste frilansere

Kaj Standal Clausen

Leder - Grafisk designer

Kaj har utdannelse fra Strykejernet Tegne- og maleskole og SHKS (Kunsthøyskolen) – linje for grafisk design og illustrasjon. Har også studert sosiologi og filosofi på Universitetet i Oslo.

Kaj startet opp som selvstendig illustratør og skribent og skrev manus for NRK-Barne TV’s Sesam Stasjon, arbeidet som journalist for Morgenbladet, PC-World og Multimedia World, og illustrerte skolebøker for Aschehoug, Cappelen og Gyldendal. Tegnet og skrev også tegneserier for blant annet Norsk MAD, Gary Larson Magasin, Pyton, Bergens Tidende m.m.

Jobbet deretter som AD/Designer i reklamebyrået RBG hovedsakelig med kunder fra Legemiddelindustrien og platebransjen.
Senere som Inhouse AD/Designer i Canon Norge, med ansvar for Canons design- og markedsmateriell Norge.

Har fra 2004 jobbet med BRANDstasjonen, med kunder som Canon Norge, Fujitsu, Eksportkreditt, Eksportfinans, Birger N. Haug, Assessio, Fintech Neo, Gyldendal, Stanley Security og Det Norske Videnskapsakademi. Arbeidet har bestått av Brand-utvikling, Kundemagasiner og brosjyrer, infografikk, animasjoner og presentasjoner og UI / UX design for applikasjoner og web.

Eli Renate Bye Sørensen

GRAFISK DESIGNER

Eli er utdannet illustratør og grafisk designer ved Norges Kreative Høgskole. Hun har også studert Kunst og design ved Høgskolen i Oslo.

Etter studiene jobbet Eli som grafisk designer i studentbyrået Lab3 før hun gikk over i praksis i designbyrået Tank. Eli har erfaring fra eget firma der hun har jobbet med kunder som Egmont, Cappelen Damm, My Little Fairytale, DIFI, Dignio, Styretavla og Helsedirektoratet. Eli har lang og god erfaring innen design og illustrasjon for både trykk og web.

Eli var ansatt i BRANDstasjonen fra 2014 til 2020, og er nå fast konsulent tillegg til egen virksomhet.

Jørgen Korneliussen

SENIOR DESIGNER

Jørgen er utdannet fra Westerdahls reklameskole og har en BA i Graphic Design fra London College of Printing. Han har jobbet innenfor faget siden 1993 i forskjellige designbyråer som Wanda design, Skomsøy Grønli AS, See design AS og Agendum AS. De siste årene som Senior Designer med digitale medier som hovedansvar.

Han har bred erfaring med de fleste fagfeltene innenfor internett og design for skjerm. Han har hatt hovedansvar for utforming for nettstedene til StepStone, Vital Forsikring, LHL, Forskningsrådet og Møre og Romsdal Fylkes-kommune, informasjonsarkitektur på fylkesmannen.no og en rekke mindre nettsteder, digitale kampanjer, bannerannonser, design- og apputvikling og animasjoner for kunder som Oslo Kommune, Rusken, LOS, Lexus og Amnesty International. Jørgen har mottatt «Merket for God Design» for design for nettsted og profil til Kristin Jarmund Arkitekter.

Jørgen er fast konsulent for BRANDstasjonen i tillegg til egen virksomhet og undervisning i grafisk design på videregående og fagskole nivå.